Skydda barnens telefoner

Många föräldrar vill gärna vänta så länge som möjligt att köpa en telefon till sitt barn. När dagen väl är kommen är det mycket funderingar kring vad barnet egentligen gör på mobilen. Med olika inställningar eller appar kan föräldrar enkelt bestämma vad som ska vara tillgängligt på barnets telefon.

Mobiler i skolan

Det finns flera inställningar på både Iphone och Android telefoner där du kan reglera barnets tillgångar. Under skoldagen finns möjlighet att stänga av all åtkomst förutom sms och ring funktionen. Här går det även att ställa in hur lång tid vissa appar fungerar under en dag. Sedan finns också möjlighet att starta upp platstjänst om telefonen eller barnet skulle försvinna så att du kan hitta dem.

Barnens skärmtid

Det är enkelt att barnsäkra deras mobiler. På iPhone finns det inne på inställningar där du kan bestämma hur mycket skärmtid barnet ska ha tillgång till, både på telefonen men även i separata appar. Det går även att ställa in ett barnfilter där barnet inte kan genomföra köp eller söka på specifika saker på internet. De kan inte heller se streaminginnehåll som är olämpligt för barn. Klicka dig vidare online för att komma till en butik som säljer massvis med telefoner och tillbehör.